Trine Holm Søgaard

B-rytter i dressur

Uddannet human-fysioterapeut

cert. Træner 1, DRF

cert. Master of Mental Training og Performance Coach/v Rasmus Bagger

Trænes af Rafael Soto

Prisliste 2022

Dressurlektion: 250,- +kørsel (ved minimum 5 ryttere)

Hest i ridning: kontakt for pris

Bomtræningshold-, kursus og individuelle forløb: kontakt for pris

Det er også muligt at komme til mig og få undervisning på Toftegaard Ridecenter i Fredensborg. Pris 250 kr +baneleje a 50 kr


En dressurlektion er a 30 minutters varighed.


*Særligt for ryttere opstaldet på Toftegaard Ridecenter:

Dressurlektion: 170,-*

Ridning: 320,-*

Træning i longe el lign: 195,-*


NB: aflysninger senere end 24 timer før lektionen skulle finde sted afregnes til fuld pris. 

Undervisningsprincipper


Ridning skal være sjovt, for både hest og rytter. Jeg vægter en rolig tilgang højt, og mener råb i undervisningen hører gamle dage til. Gensidig kemi hos både rytter, hest og træner er essentielt for en god dynamik i teamet. 


Varieret træning

Topatleter i andre sportsgrene supplerer altid.træningen med løb, fitness mv. - Sportsheste bør træne efter samme principper! For at undgå for repetetiv træning, skal dressurtræning varieres og gerne kombineres med longering, skov og bomtræning;


Bomtræning

Arbejde med bomme er en god måde at spice træningen op og kunne arbejde med specifikke muskelgrupper for hesten. Træningen kan målrettes hestens problemområder eller øvelser man ønsker at forbedre sig i.

Bomtræning kan udføres i alle gangarter og på alle niveauer, og kan fungere både som ene- eller holdundervisning. 


Dressurhesten

Systematik og strategi i træningen giver et godt fundamentet. Alle heste er forskellige, og det handler om at finde netop den tilgang der virker for dig og din hest. Svære øvelser skal leges ind og gerne introduceres i små doser tidligt for den unge hest (hvis den er klar!). 


Opstilling

Er hesten skæv påvirker det rytteren, og er rytteren skæv påvirker det hesten. Som team skal begge parter være i balance, og det er rytterens ansvar at gøre sit bedste for at være "en god byrde at bære" for hesten.  I min undervisning lægger jeg derfor meget vægt på opstilling og rytterens indvirkning på hesten. 


Ridning er en holdsport
Det er essentielt for succes i ridesporten at have et godt team. Dit team består af dig, din hest og din træner - men forglem ikke din dyrlæge, smed, eventuelle andre behandlere som kiropraktor, sadelmager, massør osv også er med til at sikre du og din hests succes. Jeg vægter tværfagligt samarbejde højt, hestens velfærd og træning hvor både psyke og fysik er i balance.