Trine Holm Søgaard

B-rytter

Udannet human-fysioterapeut

Træner 1, DRF
Uddannet heste tom Intermediare 1
Trænes af Rafael Soto

Prisliste 2021

Dressurlektion: 250,- +kørsel (ved minimum 5 ryttere)

Hest i ridning: kontakt for pris

Bomtræningshold-, kursus og individuelle forløb: kontakt for pris


En dressurlektion er a 30 minutters varighed.


*For ryttere på Toftegaard Ridecenter:

Dressurlektion: 150,-*

Ridning: 300,-*

Træning i longe el lign: 175,-*

Undervisningsprincipper


Ridning er en holdsport
Ridning skal være sjovt, for både hest og rytter. Jeg vægter en rolig tilgang højt, og mener råb i undervisningen hører gamle dage til. Gensidig kemi hos både rytter, hest og træner er essentielt for en god dynamik i teamet. 


Varieret træning

Topatleter i andre sportsgrene supplerer altid.træningen med løb, fitness mv. - Sportsheste bør træne efter samme principper! For at undgå for repetetiv træning, skal dressurtræning varieres og gerne kombineres med longering, skov og bomtræning;


Bomtræning

Arbejde med bomme er en god måde at spice træningen op og kunne arbejde med specifikke muskelgrupper for hesten. Træningen kan målrettes hestens problemområder eller øvelser man ønsker at forbedre sig i . 


Dressurhesten

Systematik og strategi i træningen giver et godt fundamentet. Alle heste er forskellige, og det handler om at finde netop den tilgang der virker for dig og din hest. Svære øvelser skal leges ind og gerne introduceres i små doser tidligt for den unge hest (hvis den er klar!). 


Opstilling

Er hesten skæv påvirker det rytteren, og er rytteren skæv påvirker det hesten. Som team skal begge parter være i balance, og det er rytterens ansvar at gøre sit bedste for at være "en god byrde at bære" for hesten.  I min undervisning lægger jeg derfor meget vægt på opstilling og rytterens indvirkning på hesten.